Negresă de post - prăjitura leneșului
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Gatit si prezentat de:
Ingrediente:
Pentru negresă:
  • 3 linguri de dulceață de casa
  • o cană de apă minerală (250ml)
  • jumătate de cană de ulei (125ml)
  • o cană de zahăr (200g)
  • 2 linguri de cacao
  • 2 căni de făina (500g)
  • jumătate de linguriță de scorțișoară
  • coaja rasă de la o jumătate de portocală
  • un praf de sare
  • o mană de stafide aurii
  • 80g alune de pădure mărunțite
  • o lingura rasa de bicarbonat de sodiu
Pentru sirop:
  • 80 ml apa
  • 50g zahar
  • 80 ml suc de portocale
Decor: fulgi de cocos
Instructiuni
Recipe by Dulcinele at http://dulcinele.ro/2018/03/negresa-de-post-prajitura-lenesului/