Petit fours - mici delicii glazurate
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Gatit si prezentat de:
Tipul de reteta: Desert
Bucatarie: French
Portii: 24
Ingrediente:
Ingrediente blat:
  • 250 g zahar pudra;
  • 300 g unt;
  • 5 oua;
  • 380 g faina;
  • un praf de sare;
  • 2 plicuri zahăr vanilat Bourbon;
  • un plic de praf de copt;
  • 120 ml lapte condensat neîndulcit;
  • 30 g smântână
Ingrediente cremă:
  • 2 cutii de crema de brânză (400 g) - tip Philadelphia
  • 2 linguri de zahar pudra;
  • un plic de zahar vanilat Bourbon;
  • 400 ml smântână pentru frișcă (35% grăsime);
Adițional: un borcan de gem de zmeura
Ingrediente glazura:
  • 300 g zahar pudra;
  • 2 linguri de apa;
  • o tableta de ciocolata alba (80 g);
  • 40 g unt;
Instructiuni
Recipe by Dulcinele at http://dulcinele.ro/2016/10/reteta-petit-fours-mici-delicii-glazurate/