Tort amandina cu strat de vişine... si un mare La multi ani!
Gatit si prezentat de: Oana Constantin
Portii: 6-8
- 5 oua
- 130 g zahar
- 5 linguri de ulei
- 2 linguri de cacao
- 6-7 linguri de faina
- un praf de sare
- extract de vanilie
- 3 oua
- 150 g zahar
- un pachet de unt (200 g) de buna calitate
- 2 linguri de cacao
- ciocolata neagra pentru decor
- 500 g de vișine congelate;
- 3-4 linguri de zahar
- 30 ml de lichior de cireşe (opțional)
- o lingura cu vârf de amidon sau un plic de gelatina pulbere;
- 200 ml apa
- 200 g zahar
- un espresso tare
- esența de rom sau mai bine, 30 ml de rom (opțional)
Recipe by Dulcinele at https://dulcinele.ro/2014/01/reteta-tort-amandina/
3.5.3226