Negresa cu crema de cocos si ganache de ciocolata
 
Timp de pregatire
Timp de gatire
Timp total
 
Gatit si prezentat de:
Tipul de reteta: Desert
Portii: 12-15
Ingrediente:
Ingrediente blat (tava de 35x25cm):
  • 80g unt topit și răcit (80%grăsime)
  • 200g zahăr alb granulat
  • 250ml lapte integral
  • 200g făină
  • 30g cacao
  • o linguriță de bicarbonat
  • o linguriță de praf de copt
  • puțină sare
Cremă cu cocos:
  • 200g cremă de brânză tartinabilă
  • 350g smântână lichidă pentru frișcă (32% grăsime)
  • 100g zahăr pudră
  • o lingură de extract de vanilie
  • opțional: 2 linguri de sirop de vanilie
  • 200g fulgi de cocos
Glazură:
  • 180g ciocolată (amăruie și cu lapte)
  • 200g smântână lichidă pentru frișcă (32% grăsime)
  • 30g unt
Instructiuni
Recipe by Dulcinele at http://dulcinele.ro/2016/11/negresa-cu-crema-de-cocos-si-ganache-de-ciocolata/