Acasă Rețete video Fursecuri îndrăgostite (fursecuri fragede) – rețeta VIDEO

Fursecuri îndrăgostite (fursecuri fragede) – rețeta VIDEO

0
Fursecuri îndrăgostite (fursecuri fragede) – rețeta VIDEO

Aceste Fursecuri îndrăgostite sunt fursecuri fragede cu inimioară în mijloc, foarte ușor de realizat și foarte gustoase pe care le-am făcut pentru a ne amuza de Sf. Valentin, cu toate că noi adulții nu prea suntem firi romantice, fetițele s-au amuzat copios decupând inimioare din aluatul fraged. Sper să vă placă și vouă și dacă încercați rețeta v-aș ruga să îmi lăsați un comentariu cu o părere, o impresie și poate o poză 😉

Dulcinele recomandate pentru voi:

Îmi place foarte mult să mă joc cu aluat fraged de fursecuri așa că vă las mai jos câteva rețete de fursecuri pe care le-am postat aici pe blog:

Fursecuri îndrăgostite (fursecuri fragede) || Dulcinele

Fursecuri îndrăgostite

Constantin Oana
Aceste fursecuri cu inimioară sunt fursecuri fragede care se topesc în gură, sunt foarte ușor de făcut și foarte gustoase
Course Dessert

Ingredients
  

Ingrediente aluat:

  • 200 g unt (82% grăsime)
  • 120 g zahăr pudră
  • 3 gălbenușuri
  • puțină sare
  • 300 g făină
  • colorant alimentar roșu
  • puțină zmeură liofilizată (uscata) optional

Iată câteva sfaturi și indicații pentru a vă reuși din prima:

Deși pare destul de intimidant, aceste fursecuri fragede sunt destul de ușor de făcut: practic am împărțit aluatul în 2 bucăți egale, iar într-o bucată am adăugat zmeură liofilizată (adică uscată) pe care am sfărâmat-o pentru a adăuga un pic de textură și gust plus câteva picături de colorant gel roșu.

Ambele bucăți de aluat le-am dat putin la rece pentru a se mai întări, apoi le-am întins pe rând: prima dată am întins (destul de gros) aluatul roz, apoi cu un cutter am decupat inimioare pe care le-am așezat una peste alta și le-am lăsat deoparte. Aluatul alb l-am mai împărțit o dată în două bucăți pentru că am avut destule inimioare apoi am înfășurat inimioarele în aluat alb. Mi-au ieșit 2 role de aluat pe care le-am dat la congelator pentru câteva ore pentru a putea fi tăiate ușor. După ce s-au întărit am tăiat cu un cuțit ascuțit fursecuri cu grosimea de maxim 1 cm.

Știu că pare greu, dar dacă urmăriți videoclipul veți vedea că e destul de simplu… mie mi-a ieșit din prima și cred că voi mai încerca să fac fursecuri și cu alte forme în mijloc.

Sper că v-a plăcut rețeta de Fursecuri îndrăgostite, iar dacă aveți întrebări legate de modul de preparare sau de ingredientele folosite, vă stau la dispoziție pentru orice nelămurire. Vă plac fursecurile fragede? V-ar plăcea să mai vedeți și alte tipuri de fursecuri reproduse aici pe blog sau pe canalul meu de Youtube? Apropos… Nu uitați să mă vizitați pe canalul meu de Youtube și să vă abonați pentru a nu rata video-urile viitoare.

Până la următorul dulcinel vă salut și spor în toate!


LĂSAȚI UN MESAJ

Recipe Rating
Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.