Go Back

Prăjitură Vis de Primăvară

Constantin Oana
Course Dessert

Ingredients
  

Ingrediente blat cu spanac:

  • 100 g baby spanac proaspăt
  • 50 g apă rece
  • 4 ouă separate
  • puțină sare
  • jumătate de linguriță de oțet sau zeamă de lămâie
  • 150 g zahar pentru albușuri + 30g pentru gălbenușuri
  • 150 g făină
  • 20 g amidon
  • o linguriță de praf de copt
  • 70 g migdale măcinate (sau nucă)

Ingrediente jeleu cu căpșuni:

  • 1 kg căpșuni (800-900g pentru jeleu și restul pentru decor)
  • 100 g zahăr granulat
  • puțin suc de lămâie
  • 6 foi de gelatină (10g)

Ingrediente cremă:

  • 500 g mascarpone
  • 200 ml smântână lichidă dulce (32% grăsime)
  • 70-80 g zahăr pudră
  • vanilie (eu am pus extract făcut în casa)

Căpșuni și Decorațiuni dulci (opțional)